"Bufnita onix"

Detalii
(înălțime - 12,5 см.)
Bufniţa este un simbol important în domeniul Feng Shui, ca reprezentare a înţelepciunii şi cunoaşterii, ajutând la dispersarea ignoranţei şi dezvoltarea capacităţilor în planul carierei. Conform vechilor învăţături Feng Shui, simbolul acestei păsări poate atrage inclusiv bunăstarea şi confortul. Simbolurile care fac trimitere la bufniţă este recomandat să fie aşezate la serviciu, pe birou, pentru a influenţa în mod pozitiv forţa creatoare şi curajul de asumare a responsabilitatilor.
Onixul este o piatra a puterii interioare, aceasta fortifica rezistenta si perseverenta. In antichitate era purtat de catre razboinici pentru a atrage curajul si puterea zeitatilor de partea lor. Este numita si piatra autocontrolului si a stapanirii de sine, elimina gandurile si tendintele negative.
Vă rugăm să rețineți, că culoarea poate diferi ușor de imagine, deoarece onyx este o piatră naturală și este imposibil de a alege unul într-unul cu imaginea originală.Dimensiunea poate varia ușor, deoarece sculpturile sunt realizate manual.
Codul produsului: 1125
 
315.00 lei
Pune în Coş
Vezi Cosul
Sfeșnic din piatră onix
95.00 lei
Decoratiune onix "DELFIN"
425.00 lei
Sfeșnic din piatră onix
195.00 lei
Set 2 Pahare Onix de cumpărat
225.00 lei
Leu din piatră naturală onyx
155.00 lei
Mar cu ceas onix
245.00 lei
Cutie bijuterii onix
95.00 lei