Livrarea comenzii


Acum e și mai ușor să faci cumpărături online deoarece compania noastră Vă livrează produsul dorit direct la domiciliu sau sediul Dumneavoastră, rapid și sigur ! 

 

Condiții de livrare :

 

  • Livrarea produselor cu o valoare totală mai mare sau egală cu 500 mdl , în Chișinău, la adresa indicată de Dumneavoastră , este GRATUITĂ!

 

  • Livrarea  produselor cu o valoare totală mai mică de 500 mdl costă - 50 mdl.

 

  • Costul livrărilor în suburbiile orașului Chișinău este de 100 lei, indiferent de suma cumpărăturii.

 

  • Livrarea comenzii se discută cu fiecare client individual, în situaţia în care produsul sau produsele comandate sunt disponibile în stoc la momentul primirii comenzii. Oferta produselor afişate este valabilă în limita stocului disponibil. Dorințele Dvs. referitor la ora și ziua livrării puteți să concretizați cu managerul.

 

  • Pentru a evita returul comenzii, Vă rugăm să indicaţi toate datele referitoare la adresa unde doriţi să primiţi comanda.

 

  • Atenție! În cazul în care orice circumstanțe neprevăzute Vă împiedică să obțineți comanda la momentul desemnat, trebuie să contactați managerii noștri și să determinați un alt timp de livrare.


  • Atenție!  În cazul în care curierul înainte de plecare nu poate să contacteze pe Dumneavoastră pe telefoanele specificate de Dumneavoastră, livrarea nu va fi efectuată în termenul convenit.           Livrarea în străinătate (internațională) 

 

Comenzile Dvs. expediem de la depozitul nostru din Moldova prin sistem de poștă internațională.

Preţurile și termen de livrare depinde de țara de destinație și greutatea coletului. Termen exact și preț sunt calculate la finalizarea comenzii.

Tipuri de livrare internatională:

▪   Poșta obișnuita

▪   EMS (Express Mail Service) - este serviciul de curierat rapid extern care asigură expedierea de colete în intrega lume în cel mai scurt timp. Avantajele serviciului EMS sunt tarifele foarte accesibile, dar şi acoperirea la nivel mondial. Serviciul EMS oferă posibilitatea expedierii de colete către 90 de ţări din orice zonă a lumii.

Condiții generale de livrare internațională:

▪  livrare internațională se efectuiază cu 100% plata în avans;

▪  suma livrării este acoperită de cumpărător