Cauţi idei

Ziua Profesorului!

2019-09-24
Ziua Profesorului este una dintre cele mai frumoase sărbători, deoarece în viaţa fiecăruia dintre noi au fost profesori şi mentori datorită cărora ne-am realizat visele.
Contribuția profesorului la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil este crucială. Aţi fost şi rămîneţi promotorii bunătăţii, demnităţii umane şi cei mai buni prieteni ai elevilor şi părinţilor. Profesorilor nu le-a fost niciodată uşor. De aceea profesează doar cei mai buni şi devotaţi cauzei de educare a oamenilor. Astăzi, profesorii se află în centrul vieţii sociale, aplică noi programe educaţionale, noi metode de lucru, realizează proiecte ştiinţifice, pentru că la baza profesiei didactice stă creativitatea. Anume ea îi ajută de fiecare dată pe profesori să cunoască şi să înţeleagă lumea împreună cu elevii săi.

Cadouri pentru cupluri cu ocazia aniversarii nuntii

2013-05-28

Se apropie aniversarea nuntii unor buni prieteni, a parintilor sau a bunicilor? Se cuvine sa le pregatiti un cadou special care sa le arate afectiunea dumneavoastra. Indiferent ca este vorba de aniversarea unui an de casnicie, a 10 ani sau este vorba de nunta de argint sau de aur, pentru sarbatoriti acesta este un moment aparte care le aduce aminte ca dragostea este eterna.

O sarbatoare speciala cere un dar special. Desi se obisnuieste alegerea unui dar care sa fie pentru ambele persoane, dar de care se bucura mai mult sotia, cum ar fi seturi de vase, asternuturi sau electrocasnice, nu este exclus sa cumparati ceva individual. Un set de tacamuri pentru doamna, un set de pahare de bere personalizate pentru el, un set de cesti de cafea pentru ea si o trusa cu unelte pentru barbat. Indiferent care sunt gusturile acestora si activitatile preferate, le puteti gasi un cadou potrivit pe paginile acestui site sau in magazinele noastre. Si pentru a-l transforma intr-un cadou unic si de neuitat il puteti personaliza transmitand in acelasi timp urarea dumneavoastra si legand in memoria sarbatoritilor cadoul primit cu acest frumos eveniment.

Cadouri pentru absolventi

2013-05-26

Desi absolvirea liceului sau institutiei de invatamint superior cade uneori in acelasi an cu majoratul si inseamna incheierea unei etape din viata noastra de adolescenti, in ochii parintilor vom fi intotdeauna copii lor. Acesta nu este singurul moment in care putem vorbi de absolvire. In cursul vietii noastre de copii si apoi adolescenti exista anumite praguri educationale pe care va trebui sa le trecem pentru a reusi in viata. Indiferent ca este vorba de schimbarea ce survine dupa absolvirea clasei a cincea, dupa examenul de capacitate sau absolvirea unor cursuri speciale de arte plastice, muzicale sau limbi straine, succesele se cad a fi rasplatite.

Bucuria si mandria pentru copii, nepotii si prietenii nostrii care au reusit aceste performante sunt exprimate si prin oferirea unor cadouri. Datorita ocaziei speciale, nici cadourile oferite nu vor fi aceleasi ca de o zi de nastere sau de Craciun. Se va tine seama de examenul absolvit si de urmatorul pas din viata sarbatoritului.

Aceste rezultate fiind cel mai des obtinute in domeniul didactic si cel mai probabil ca sarbatoritii isi vor continua studiile, cadouri potrivite cu aceasta ocazie ar fi cele legate de acest lucru.

      Sus