Figurină „Taur” din onix piatră naturală

Detalii
(12 x 21cm)

O statuetă a unui taur din onix își va proteja proprietarul de intențiile malefice ale concurenților, va ajuta la creșterea profitabilității afacerii, va aduce noroc în investiții, va promite abundență, succes, prosperitate.
Practicile Feng Shui interpretează imaginea unui taur ca simbol al stabilității și prosperității. Un taur înseamnă forță și putere, muncă asiduă și originalitate a gândirii, perseverență și determinare. Un taur este un animal puternic și neînfricat, complet încrezător în sine și, fără îndoială, ia decizii care întăresc doar imaginea creată de-a lungul secolelor. Cunoscutul taur arată caracterul ascendent al acestui animal uimitor, al cărui personaj puternic și independent este capabil să ducă toată zborul mulțimii de spectatori sofisticați.
Un taur puternic și musculos este destinat celor care se încăpățânează și cu răbdare să se îndrepte spre recunoaștere, bogăție și abundență.
Vă rugăm să rețineți, că culoarea poate diferi ușor de imagine, deoarece onyx este o piatră naturală și este imposibil de a alege unul într-unul cu imaginea originală.Dimensiunea poate varia ușor, deoarece sculpturile sunt realizate manual.
Codul produsului: 15.06
 
825.00 lei
Pune în Coş
Vezi Cosul
Piramida onix
135.00 lei
Leu din piatră naturală onyx
155.00 lei
Decoratiune onix "DELFIN"
425.00 lei
Statuieta "Elefant  din onix"
395.00 lei
Set Pahare din piatra naturală Onix
845.00 lei