Portofel pentru femei KARYA din piele naturală negru (Turcia)

Detalii
Portofel original pentru femei din piele naturală de înaltă calitate. Modelul este realizat dintr-o frumoasă piele negru. Portofelul este foarte spațios și are tot ceea ce are nevoie o femeie modernă. 2 compartimente pentru bancnote; 6 compartimente pentru cărți (unul dintre ele este transparent); 2 compartimente longitudinale pentru documente; buzunar mare cu buton; buzunar longitudinal cu fermoar.
KARYA este un brand de renume mondial, care oferă o gamă solidă de accesorii din piele naturală la modă și de înaltă calitate. Linia este destul de extinsă și este reprezentată de portofele pentru femei, portofele pentru bărbați, genți pentru bărbați și femei, ambreiaje, suporturi pentru cărți de vizită, curele.
Datorită designului lor modern, a pielii de înaltă calitate, produsele Karya sunt o opțiune excelentă pentru utilizarea zilnică, precum și pentru un cadou pentru o persoană dragă sau șefă. Cei care au achiziționat deja accesorii Karya în magazinul Proprezent.md recunosc că designul și calitatea produselor sunt de neegalat.
Codul produsului: 7.07
 
0.00 lei
Pune în Coş
Vezi Cosul
Clutch - portofel de damă cu două fermoare în roșu
655.00 lei
Portofel pentru femei KARYA din piele naturală negru (Turcia)
845.00 lei
Portofel pentru femei KARYA din piele naturală combinată negru-roșu Turcia
885.00 lei
Portofel pentru femei KARYA din piele naturală combinată roșu-negru Turcia
885.00 lei
Portofel pentru femei KARYA din piele naturală roșie  (Turcia)
845.00 lei
Portofel pentru femei KARYA din piele naturală roșie lacuit (Turcia)
845.00 lei