Cauţi idei

Cadouri pentru absolventi

2013-05-26

Desi absolvirea liceului sau institutiei de invatamint superior cade uneori in acelasi an cu majoratul si inseamna incheierea unei etape din viata noastra de adolescenti, in ochii parintilor vom fi intotdeauna copii lor. Acesta nu este singurul moment in care putem vorbi de absolvire. In cursul vietii noastre de copii si apoi adolescenti exista anumite praguri educationale pe care va trebui sa le trecem pentru a reusi in viata. Indiferent ca este vorba de schimbarea ce survine dupa absolvirea clasei a cincea, dupa examenul de capacitate sau absolvirea unor cursuri speciale de arte plastice, muzicale sau limbi straine, succesele se cad a fi rasplatite.

Bucuria si mandria pentru copii, nepotii si prietenii nostrii care au reusit aceste performante sunt exprimate si prin oferirea unor cadouri. Datorita ocaziei speciale, nici cadourile oferite nu vor fi aceleasi ca de o zi de nastere sau de Craciun. Se va tine seama de examenul absolvit si de urmatorul pas din viata sarbatoritului.

Aceste rezultate fiind cel mai des obtinute in domeniul didactic si cel mai probabil ca sarbatoritii isi vor continua studiile, cadouri potrivite cu aceasta ocazie ar fi cele legate de acest lucru.




← inapoi